Bespaar sterk op uw energierekening met hoogwaardige LED lampen van LED Lighting Zeeland

LED verlichting is aan een stevige opmars bezig in de zakelijke wereld. Allerlei bedrijven en organisaties stappen over op deze manier van verlichten. Bovendien zijn er ook steeds meer verenigingen die kiezen voor LED lampen. Deze ontwikkeling is niet verwonderlijk, want LED verlichting is zeer zuinig. Vergeleken met conventionele verlichting kunt u met een overstap naar LED lampen 70 procent besparen op uw energierekening. Door deze hoge besparing kunt u de benodigde investering voor de vervanging van uw lichtnetwerk al in twee jaar terugverdienen.

Kies voor onze topproducten met garantie

Laat u uw LED verlichting aanleggen door LED Lighting Zeeland? Dan profiteert u van extra scherpe prijzen. De lampen en armaturen die wij gebruiken worden namelijk door de fabrikant rechtstreeks aan ons geleverd. Daarbij kunt u rekenen op een hoge kwaliteit. Wij werken namelijk merkonafhankelijk en kiezen daarom altijd voor de beste producten. Dat wij een sterk vertrouwen in onze keuzes hebben, bewijzen wij u met onze garanties. U krijgt een namelijk garantie voor de duur van vijf jaar, maar ook garanderen wij dat onze lampen 100.000 uren zullen branden.

Voor alle ruimtes de juiste LED verlichting

LED Lighting Zeeland heeft een breed en gevarieerd aanbod aan LED lampen en armaturen. Zo hebben we hoogwaardige LED panels om uw tl-buizen te vervangen. Maar ook kunt u bijvoorbeeld een magazijn of fabriekshal goed verlichten met onze high bay lampen. Voor ieder deel van uw bedrijfspand of het verenigingsgebouw hebben we de juiste LED verlichting. Bovendien kunnen wij u ook helpen aan optimale LED lampen voor buiten, zoals schijnwerpers en straatverlichting. Voor noodverlichting en explosievrije lampen op basis van LED bent u bij ons ook op het goede adres.

LED Lighting Zeeland: de partner voor al uw LED verlichting

In de jaren dat we bestaan hebben we veel mooie projecten mogen realiseren. Van een viswinkel tot een garage en van een voetbalclub tot een historische molen: wij hebben inmiddels allerlei soorten objecten van binnen of buiten verlicht. Door onze veelzijdige ervaring kunnen wij allerlei soorten projecten aan. Ook kunnen wij u helpen met zowel het vervangen van bestaande verlichting als het aanleggen van een compleet nieuw LED netwerk bij nieuwbouw.

Maak verder kennis met onze diensten

Wilt u ook uw traditionele verlichting vervangen door LED lampen? Of heeft u energiezuinige lampen nodig voor een nieuwbouwproject? Neem dan snel en eenvoudig contact op. Dan kunnen wij een afspraak maken voor een vrijblijvend bedrijfsbezoek, zodat u precies weet wat LED Lighting Zeeland voor u kan betekenen.

 

Direct besparen op uw energierekening?

We maken graag een afspraak voor een vrijblijvend bedrijfsbezoek.

Vul hieronder uw gegevens in.