Projecten

Project 1

AutoKievit is Renault en Dacia dealer in Hellevoetsluis en Zierikzee en heeft ook een universeel autobedrijf en groothandel in Rotterdam. Daarnaast exploiteert AutoKievit Shell brandstofstations en wasstraten in Rotterdam en Hellevoetsluis. AutoKievit is Renault Hub voor Zuid-West Nederland met -naast de eigen dealer vestigingen in Hellevoetsluis en Zierikzee- sub-dealers/servicepunten in Bergen op Zoom, St. Annaland, Sommelsdijk, Tholen, Terneuzen, Oostburg, Goes en Vlissingen.

Auto Kievit, Renault en Dacia dealer
Project 2

Westec Motorenrevisie verzorgd voor u: - Cilinderkop revisie - Revisie van draaiende gedeelte - LPG en Benzine injectoren reinigen en testen - Diagnose stellen van storingen op motorisch gebied - Opstellen van meetrapporten van diverse motor onderdelen

Westec Motorenrevisie
Project 3

Familiebedrijf 'Kwaliteitsvishandel Schot - Arjan Quist´ bestaat al bijna 100 jaar en nog altijd het juiste adres voor uw verse vis.

Arjan en William Quist
Project 4

Dé specialist in loodsenbouw, industriebouw en profielbeplating

Weggemans BV
Project 5

BARU Services b.v. is een familiebedrijf van de derde generatie dat werd opgericht in 1937.
Wij zijn specialisten in pneumatische stootkussens en havenuitrusting.
We hebben een grote voorraad pneumatische stootkussens beschikbaar in ons magazijn, gelegen tussen Antwerpen en Rotterdam.
Onze filosofie, gebaseerd op ons geloof in langdurige zakelijke relaties, is om de beste producten en diensten te leveren die voor elke klant beschikbaar zijn.

Baru Services BV
Project 6

Riedam Heinkenszand is een allround garagebedrijf met uitgebreide bandenservice en een magazijn van ruim 4.500 banden. Daarnaast kunt u uw winter- en zomerbanden tegen een schappelijk tarief opslaan in onze bandenopslag. Naast een uitgebreide bandenservice verrichten we ook het onderhoud aan personenauto’s en bedrijfswagens. Doordat we APK-keuringen verrichten en uitgebreide diagnose-apparatuur hebben kunnen we uw auto ook volledig onderhouden.

Riedam Heinkenszand BV
Project 7

Kint BV is een all-round metaalbewerkend bedrijf met specialisatie op het gebied van o.a.: installaties voor gevelonderhoud, machines voor de coating-industrie, apparatuur t.b.v. interne logistiek, hulpmiddelen bij productielijnen.

Kint BV
Project 8

Autobedrijf Lokerse

• Betaalbaar onderhoud voor alle automerken- en typen
• Goed opgeleide monteurs
• Persoonlijke aandacht en advies
• U behoudt uw fabrieksgarantie
• AutoFirst Mobilitietsgarantie bij pech onderweg

Autobedrijf Lokerse
Project 9

VAN HOUTE PROJECTINRICHTING
Ontzorgt worden bij het inrichten van bedrijfsruimtes? Van Houte Projectinrichting houdt zich bezig met het totaalinrichting van scholen, zorginstellingen, horeca en kantoren. Alles tussen vloer en plafond wordt aangepakt, van raamdecoraties, zonwering, meubilair tot complete interieurbouw.

Van Houte groep
Project 10

ICH Interieurbouw is een bedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen en maken van zorg, horeca, onderwijs en bedrijfsinterieurs. Wij kunnen uw interieur van A tot Z realiseren!

ICH Interieurbouw
Project 11

Geuze Metaalconserveren BV is een gespecialiseerd Straal- en conserveringsbedrijf in corrosie werende verf- en coatingsystemen. Zowel het zware als het esthetisch nette aflakwerk behoort tot de activiteiten van ons bedrijf, dat in 1986 werd opgericht onder de naam 'Straal- en Coatingbedrijf C.A. Geuze'.

Geuze Metaalconservere
Project 12

Predelta Industrie BV bouwt en installeert gasdrukreduceerstations en gasstraten voor alle denkbare toepassingen.
Specialist in gecertificeerd laswerk, samenbouw en installatie van meet-en regelstations voor aardgas.

Predelta Industrie BV
Project 13

De Jonge Veiligheidsopleidingen verzorgt diverse veiligheidsopleidingen voor BHV, EHBO en VCA.
Ook uw vertrouwde adres voor het leveren en onderhouden van allerlei veiligheidsartikelen.

De Jonge Veiligheidsopleidingen is gevestigd in Bruinisse en heeft klanten in heel Nederland.

De Jonge Veiligheidsopleidingen
Project 14

Mammoet biedt oplossingen voor elke zware hijs- of transportuitdaging. We streven naar langdurige relaties met onze klanten om hun bedrijf en uitdagingen te begrijpen. Door nauw samen te werken met onze partners realiseren we de meest efficiënte en kosteneffectieve aanpak.

Mammoet
Project 15

S.V. Smerdiek werd op 15 mei 1941 opgericht en het 1e mannenelftal speelt in de 4e klasse KNVB.
Ook de 1e dameselftal van de blauw-zwarte voetbalvereniging speelt in de 4e klasse.

SV Smerdiek
Project 16

Moerland Installaties uit Bruinisse is een erkende installateur voor de installatie en onderhoud van uw cv-ketel en centrale verwarming, aanleg van zonnepanelen, installatie van infrarood verwarming en montage van LED verlichting.

Moerland Installaties
Project 17

Voor de complete klus van elektra t/m afgewerkte wanden kunt u terecht bij Hoon Installatietechniek Terneuzen.
• Elektrisch installaties van nieuw tot renovaties en storingen
• Plaatsen, isoleren en afwerken van gipsen plafonds en wanden
• Complete aanleg van keukens en badkamers

Hoon Installatietechniek
Project 18

Hooijer Renkum voert nagenoeg alle mogelijke werkzaamheden in de buitenruimte voor u uit. Een greep uit onze vele werkzaamheden zijn: Sloopwerkzaamheden, Grondwerk, Groen- en Bos-/Cultuurtechniek werk, Recycling, Infrastructurele werkzaamheden, Bodemsanering en Asbestsanering.

Hooijer Renkum