Industrie en haven verlichting: kies voor duurzaam led

Led Lighting Zeeland kan professionele led verlichting op alle fronten inzetten. Ook als het om grote projecten gaat, kunnen wij de juiste led lampen verzorgen. Zo draaien wij onze hand niet om voor de verlichting van een haventerrein of de terreinverlichting van een fabriek. Juist op dit soort locaties komt het erop aan dat de verlichting goed is afgestemd. Werknemers en bezoekers moeten immers veilig kunnen werken en rondlopen. Voor een goede en complete verlichting hoeft u echter niet altijd de hoofdprijs te betalen aan energiekosten. Onze duurzame led terreinverlichting en led industrieverlichting gebruiken weinig energie en bieden alles wat een fabriek of haven nodig heeft aan licht.

De duurzaamheid van onze led verlichting

Led lampen leveren een energiebesparing op van 70 procent in vergelijking met traditionele verlichting. De aanschaf van bijvoorbeeld een haven verlichting kunt u daardoor in circa twee jaar terugverdienen. Bovendien bieden wij een hoge kwaliteit. Wilt u dus uw bestaande industrieverlichting vervangen of vraagt uw pas aangelegde parkeerterrein om een compleet nieuwe terreinverlichting? Led Lighting Zeeland biedt u dan de juiste hoogwaardige en duurzame oplossing!

Verlichting haventerrein: een project met speciale eisen

Of het nu gaat om een grote vrachthaven of om een pittoreske jachthaven: een haventerrein vraagt om een specifieke verlichting. Zo hoeven er niet alleen parkeerplaatsen verlicht te worden, maar ook de loopplanken. Daarbij hebben we te maken met schepen die dag en nacht moeten kunnen aanmeren. Wilt u op duurzame wijze de verlichting van het haventerrein optimaliseren? Wij kunnen u helpen met de juiste armaturen, zoals onze robuuste flood lights.

Industrieverlichting voor efficiƫnter werken

Op een industrieterrein moet er dag en nacht veilig gewerkt kunnen worden. Aan de juiste industrie verlichting worden er daarom hoge eisen gesteld. Zo moeten er hoogwaardige materialen gebruikt worden, zoals Philips led terreinverlichting. Bovendien dient het netwerk zodanig aangelegd worden dat er overal duidelijke verlichting is. Hierdoor kunnen werknemers zich beter concentreren, is er minder kans op werkgerelateerde fouten en wordt de veiligheid verhoogd.

Verwelkom bezoekers en werknemers met optimale led terreinverlichting

De parkeerplaats bij uw onderneming en de entree van uw bedrijfsterrein verdienen ook de juiste terreinverlichting met led. Led Lighting Zeeland heeft hiervoor moderne straatlantaarns in diverse stijlen. Zo kunt u kiezen voor een model dat bij de uitstraling van uw bedrijf past.

Ga in zee met Led Lighting Zeeland

Led Lighting Zeeland is gespecialiseerd in led-oplossingen voor de zakelijk markt. Door onze expertise zijn wij op allerlei situaties voorbereid. Zo hebben wij diverse grote projecten met industrie verlichting afgerond. Ook in verschillende havens brandt onze haven verlichting. Wilt u dus uw verlichting van uw fabriek of haven vervangen of op opnieuw aanleggen? Neem dan gerust contact met ons op. Behalve het aanleggen van led verlichting geven wij ook advies. Zo kunt u er op rekenen dat u de juiste haven of industrie verlichting krijgt.

Benieuwd naar alle producten van LedLighting Zeeland?

Bekijk zie hier.