De kracht van ledverlichting: duurzaam en veelzijdig

Een optimale verlichting is essentieel bij alle onderdelen van onze samenleving. Van werken op kantoor tot en met sporten op het sportveld: op veel plaatsen hebben wij ook in het donker goed zicht nodig. LED Lighting Zeeland kan dit vakkundig en snel voor u verzorgen. Wij zijn gespecialiseerd in professionele en duurzame ledarmaturen voor de zakelijke markt en hebben ledverlichting voor allerlei locaties en situaties. Zo profiteert u via ons van optimaal én duurzaam licht voor bijvoorbeeld uw kantoor, sportvereniging of parkeergarage.

Ontdek de voordelen van ledverlichting

Ledlampen zijn al een tijdje op de markt en staan inmiddels goed bekend. Toch willen wij graag nog eens de voordelen noemen. Zo is ledverlichting 70 procent zuiniger dan conventionele verlichting. Uw investering heeft u daardoor binnen twee jaar weer terug. Bovendien heeft u via LED Lighting Zeeland nog een extra financieel voordeel. Wij hanteren namelijk scherpe prijzen, doordat wij rechtstreeks leveren vanaf de fabriek. Bovendien werken wij met zeer hoogwaardige ledlampen waardoor u verzekerd ben van een lange levensduur.

Ledverlichting: wat kunnen wij voor u betekenen?

LED Lighting Zeeland is inzetbaar in de volgende vijf sectoren:

  • Kantoor
  • Gebouwen & objecten
  • Straat & Gevel
  • Industrie & Haven
  • Sport

Zoals u ziet, kunt u ons in een breed werkveld vinden. Zo hebben wij plafondverlichting bij een accountancybureau geplaatst, maar ook de historische molen op Sint-Annaland verlicht. Daarbij kunt u ons inzetten voor het vervangen van uw oude verlichting, maar ook voor het aanbrengen van een compleet nieuwe ledverlichting bij nieuwbouwprojecten.

LED Lighting Zeeland: de beste producten voor ledverlichting

Voor ieder lichtpunt hebben wij de juiste tools. Zo verlichten wij uw parkeerterrein met terrein en straatverlichting. Op voetbal- en tennisvelden kunnen wij onze robuuste schijnwerpers plaatsen. De tri-proofs zijn weer uitstekend geschikt als stofdichte, waterdichte en slagvaste armaturen.in werkplaatsen, magazijnen en opslagloods. Met onze lijnverlichting zorgen we bovendien voor een unieke verlichting in parkeergarages. Ook verlichten wij met onze wall-pack lights diverse gebouwen aan de buitenkant. Behalve deze soorten ledverlichting hebben we nog meer soorten lampen. Kortom: wij kunnen u voor allerlei lichtpunten een duurzame oplossing bieden.

Ga goed van start met een deskundig advies over ledverlichting

Een royaal aanbod aan mogelijkheden is mooi, maar het maakt het kiezen ook moeilijker. Wij helpen u echter graag met de juiste keuze. Doordat wij niet aan een merk gebonden zijn, kunnen wij 100 procent onafhankelijk advies geven. Bovendien zorgt onze merkongebondenheid ervoor dat wij voor onze projecten ledverlichting gebruiken met de hoogste specificaties. Daarom durven wij met een gerust hart te garanderen dat uw ledlampen 100.000 uren en 5 jaar lang branden.

Wilt u ontdekken wat de beste verlichting is voor uw organisatie of onderneming en hoe u bovendien bespaart op de energierekening? Neem dan snel contact met ons op voor een vrijblijvend en vakkundig advies!

 

Benieuwd naar alle producten van LedLighting Zeeland?

Bekijk zie hier.