Werk samen met LED Lighting Zeeland voor optimale LED-verlichting voor uw klanten

LED-verlichting wordt steeds populairder bij organisaties, bedrijven en verenigingen. Niet verwonderlijk, want LED-lampen zijn zo zuinig dat ze tot 70 procent minder energie verbruiken dan traditionele verlichting. Voor architecten en installateurs is het daarom interessant om bij projecten te denken aan het toevoegen van LED-verlichting. LED Lighting Zeeland is daarvoor de ideale partner.

Ontdek een ruim assortiment aan hoogwaardige LED-lampen

Er zijn meerdere redenen om te kiezen voor LED Lighting Zeeland. Wij bieden bijvoorbeeld ledlampen van hoge kwaliteit die minimaal 100.000 uren branden. Ook kunnen wij scherpe prijzen rekenen doordat de fabrikant de armaturen direct aan ons levert. Bovendien hebben we een ruim assortiment, zodat er voor iedere situatie de juiste LED-verlichting bij ons beschikbaar is. Met onze producten kunnen wij u als architect of installateur helpen bij het vervangen van bestaande verlichting. Maar ook kunt u ons inzetten bij nieuwbouwproject voor het aanleggen van een compleet nieuw netwerk van LED-lampen.

Voor iedere situatie het juiste LED-armatuur

In onze klantenkring bevinden zich al meerdere architectenbureaus die onze LED-producten voorschrijven in hun ontwerp. Een goed idee, want LED Lighting Zeeland is merkonafhankelijk. Daarom werken wij alleen met de beste armaturen. Van LED-tubes tot en met lijnverlichting en van LED-schijnwerpers tot en met LED panels: voor iedere locatie bieden wij passende lampen. Dankzij onze kennis in de LED-markt kunnen wij voor iedere klant de juiste armaturen leveren. Bovendien ontzorgen we ook de installatiebranche in het traject van bestelling en transport tot en met de levering op de locatie van montage. Wij werken dan ook veel samen met diverse installatiebedrijven: van zzp┬┤ers tot en met elektrotechnische bureaus.

Veel ervaring in allerlei soorten projecten

LED Lighting Zeeland heeft al bij veel verschillende soorten projecten de LED-verlichting gerealiseerd. U kunt ons werk vinden in onder andere kantoorpanden, parkeergarages en werkplaatsen. Maar ook buiten branden onze LED-armaturen op haventerreinen, parkeerplaatsen en zelfs op een historische molen. U kunt onze expertise dus voor allerlei soorten projecten inschakelen.

Profiteer ook van onze kennis en ervaring

Wanneer u besluit om met ons in zee te gaan, dan kunt u rekenen op vakmanschap, betrouwbaarheid en professionaliteit. Zo houden wij de voortgang van de productietijden scherp in het oog en bewaken we de levertijden. Door onze manier van werken hebben wij inmiddels een grote klantenkring opgebouwd, die erg tevreden is over onze service.
Kortom: we zijn een passend verlengstuk van iedere architect en een betrouwbare partner van de installateur. Wilt u meer weten over wat LED Lighting Zeeland voor u als architect of installateur kan betekenen? Neem dan snel contact op voor meer informatie. Wij voorzien u graag van vakkundig advies op het gebied van duurzame LED-verlichting!

Meer informatie? Laat hieronder je gegevens achter!

Naam