Sponsoring

LED Lighting Zeeland sponsort verschillende clubs, hieronder staan ze allemaal op een rijtje.

SV Smerdiek

S.V. Smerdiek werd op 15 mei 1941 opgericht en het 1e mannenelftal speelt in de 4e klasse KNVB. Ook het 1e dameselftal van de blauw-zwarte voetbalvereniging speelt in de 4e klasse.

Vanaf 2020 is LED Lighting Zeeland de shirtsponsor van het 1e dameselftal. De dames trainen 2 keer per week en spelen hun thuiswedstrijden op zaterdag op het Sportpark Haestinge. Dit seizoen vormen de Smerdiek dames een combinatie met SPS dames uit Poortvliet en samen met SV Stavenisse dames spelen zij onder de naam ST Smerdiek/SPS/Stavenisse VR1.

Fietsen op Tholen

De stichting Fietsen op Tholen heeft zich ten doel gesteld om het fietsen op het eiland te promoten. Zo organiseren zij fietsclinics, dikke bandenraces fietspuzzelritten en jaarlijks de Keetie van Oosten-Hage toertocht.

Keetie van Oosten-Hage werd tweemaal wereldkampioen op de weg en op de baan werd ze vier keer wereldkampioen achtervolging.

De volgende editie van de Keetie Ride is op zaterdag 28 september 2024.

 Ronde van Oud Vossemeer

De Ronde van Oud Vossemeer wordt jaarlijks georganiseerd en heeft een rijk verleden met klinkende namen op de erelijst. Ook voor Thools wielertalent is de traditionele opening van het Zeeuwse wegseizoen altijd een belangrijk moment om zich te tonen.

De volgende editie van deze koers is zaterdag 16 maart 2024.