Dynamische buitenverlichting: veilig en duurzaam

De tijd dat een straatlantaarn alleen aan en uit kon, is allang voorbij. Het tijdperk van dynamische verlichting heeft zijn ruime intrede gedaan. Hierdoor bestaan er voor de verlichting buiten allerlei handige en intelligente oplossingen. Gaat u dus buitenverlichting kopen? Denk dan zeker aan smart lighting! LED Lighting Zeeland heeft de producten, vakkennis en het juiste team in huis om slimme verlichting buiten te realiseren.

Maak kennis met de mogelijkheden van een slimme buitenverlichting

Dynamische buitenverlichting heeft, zoals de naam al doet vermoeden, een hoge mate aan flexibiliteit. Dankzij software en sensoren kunt u dit soort verlichting eenvoudig regelen. U kunt zelfs dynamische buitenverlichting met een app bedienen. Met smart lighting is het dus mogelijk om rustig vooraf de lichtverdeling te plannen en te realiseren, terwijl u eenvoudig het overzicht houdt. Ook kunt u ervoor kiezen om de lichtsterkte te laten bepalen door een buitenverlichting met een sensor. Wanneer de sensor een persoon of voertuig detecteert, dan springt de lamp aan of gaat sterker schijnen.

Dynamische verlichting voor grote en kleine projecten

Een slimme buitenverlichting biedt dus heel veel mogelijkheden en gemak. Complete steden maken daarom voor hun straatverlichting gebruik van deze technologie. Dynamische verlichting is echter ook prima geschikt voor compactere projecten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een parkeerplaats of sportveld. Ook dan biedt slimme buitenverlichting veel voordelen door op de juiste tijden de lampen te dimmen of te versterken. Dit kunt u eenvoudig vooraf regelen via dimschema’s.

De voordelen van een slimme buitenverlichting

Dynamische verlichting biedt serieuze voordelen. Doordat ze zorgen voor licht naar behoefte hoeven lampen niet onnodig te schijnen. Dit levert een aanzienlijke besparing op uw energierekening. De led-lampen die wij gebruiken zorgen bovendien voor een extra besparende factor waardoor smart lighting een zeer duurzame verlichting wordt. Bovendien is het mogelijk om inzicht te krijgen in het energieverbruik per lamp, waardoor u gericht energiebesparende aanpassingen kunt maken. Behalve energiebesparing is veiligheid een goede reden om dynamische buitenverlichting te kopen. U kunt tenslotte effectief zorgen voor voldoende licht waar en wanneer het nodig is. Nog een mooie optie van slimme verlichting voor buiten is de automatische storingsdetectie. Zo ziet u direct welke lamp niet werkt en kunt u snel actie ondernemen. Bovendien verliest u geen tijd met het regulier controleren van de verlichting.

Wij helpen u graag met dynamische verlichting voor binnen en buiten

LED Lighting Zeeland is gespecialiseerd in led-verlichting voor de zakelijke markt. Denkt u erover om verlichting voor buiten te kopen? Wij vertellen u graag alles over dynamische buitenverlichting. Wilt u ook in uw bedrijfshal of kantoorruimtes de beste verlichting? Dan kunnen wij u verder helpen met biodynamische verlichting dat de loop van het daglicht volgt.

Neem dus contact met ons op, zodat uw onderneming snel profiteert van een optimale en duurzame verlichting!.

Benieuwd naar alle producten van LED Lighting Zeeland?

Bekijk zie hier.