Ledverlichting voor kantoren

De kleur en de felheid van de kantoorverlichting is in grote mate bepalend voor het comfort én de productiviteit. Daarom is het belangrijk om dit goed te regelen. Daarnaast zijn kantoren van 100m2 verplicht om minimaal energielabel C te hebben. Ledverlichting kan hier in grote mate aan bijdragen.

De juiste kantoorverlichting

Een comfortabele werkplek is essentieel, medewerkers brengen al snel 8 uur per dag door op kantoor. De verlichting moet als rustig worden ervaren maar wel voldoende licht bieden om geconcentreerd te kunnen werken. Te donker zorgt voor slaperigheid, te licht is ook niet fijn aan de ogen. De kleurtemperatuur is belangrijk en flikkerende lampen wil je voorkomen: dit kan hoofdpijn en stress veroorzaken.

Soorten ledverlichting voor op kantoor

De plaatsing van de lampen wordt afgestemd op de bureaus. Het is belangrijk dat de verlichting niet direct in de ogen schijnt en dat de looproutes ook voldoende belicht zijn.

Voor kantoren wordt er vaak gebruik gemaakt van LED-panels. Er zijn ook andere opties. Bij kantoren in industriële stijl zijn de railspots en rail lines bijvoorbeeld heel populair, beschikbaar in het wit en in het zwart. Natuurlijk zijn er ook andere ruimtes om rekening mee te houden. Ook voor de utiliteitsverlichting voor de hal, kantine of toilet kunnen wij de juiste kantoorverlichting en noodverlichting regelen.

ledverlichting voor op kantoor

Lichtadvies voor kantoor

Wij kunnen je adviseren over de juiste ledverlichting voor alle ruimtes van het kantoor én buiten. Van werkplek tot kantine en van vergaderruimte tot toilet. De verlichting is essentieel voor comfort en beleving. Wij helpen met advies, installatie en onderhoud. Vraag vrijblijvend lichtadvies aan!

Lichtadvies aanvragen