Ledverlichting voor de horeca

Licht bepaalt de sfeer. Waar de ene horecazaak gebaat is bij heldere verlichting, wil de andere horecagelegenheid juist een warme ambiance creëren met warm licht. Met ledverlichting kan het tegenwoordig allemaal. Dus bespaar energie en geld met LED én kies de verlichting die bij jouw horecagelegenheid past.

Geschikte lampen voor de horeca

Veel restaurants en hotels kiezen voor railspots. Dit is een rail met meerdere stijlvolle spots, in het zwart of wit, die je in de gewenste richting kunt draaien. De can spots zijn ook populair. In combinatie met een warm licht zorgt dit voor een gezellige sfeer. Uitnodigend om lekker ontspannen te genieten van de maaltijd of een hapje en een drankje. Warme ledverlichting kan helpen om een gevoel van comfort en huiselijkheid te creëren en het versterkt het interieur. Denk ook eens aan lampen om een kunstwerk aan de muur te belichten. Aan de andere kant zijn er ook genoeg horecazaken die baat hebben bij helder licht. Denk aan take-away restaurants zoals koffiezaken en snackbars. Hierbij adviseren we juist helder licht zodat de gast comfortabel zijn of haar bestelling kan doen en de medewerkers deze goed kunnen bereiden. Met ledverlichting is dit allemaal mogelijk.

Flexibiliteit

Er zijn ook ledlampen met de optie om de sterkte aan te passen: de dimbaarheid. Dit kan voor horecafaciliteiten interessant zijn. Kies bijvoorbeeld voor feller licht voor de lunch en een warme gloed voor in de avond bij het diner. Zo maak je gedurende de dag optimaal gebruik van de mogelijkheden met ledverlichting.

LED toepassingen in de horeca

Tot nu toe hebben we het alleen nog maar gehad over de verlichting in de horecazaak waar de gasten zich bevinden. Natuurlijk zijn er nog meer ruimtes die belicht moeten worden. Met name in de keuken is goede verlichting onmisbaar. Helder licht is belangrijk om goed te kunnen werken, dit kan bijvoorbeeld in de vorm van LED-panelen of downlights. En wat dacht je van sfeervolle gevelbelichting voor het aanzicht van je zaak en straatlampen bij de parkeerplaats voor een veilig gevoel.

Vrijblijvend lichtadvies

Er valt ontzettend veel te kiezen op het gebied van verlichting. Daarom help ik je graag persoonlijk verder. Op basis van jouw wensen kan ik gericht advies geven over de best passende lampen en armaturen. Neem gerust contact op voor meer informatie!