Ledverlichting voor bedrijfshal, loods of magazijn

Goed licht is belangrijk om de werkzaamheden goed en comfortabel te kunnen uitvoeren. Met ledverlichting kan de bedrijfshal, de loods of het magazijn kan er ook aanzienlijk energie bespaard worden. Is er nog sprake van conventionele verlichting? Geen probleem, wij adviseren over de overstap naar de juiste LED producten.

Industriƫle ledverlichting van de beste kwaliteit

Ledverlichting heeft een lange levensduur en is energiezuinig. Dit zal zeker op de langere termijn merkbaar zijn aan de energierekening. Denk je bij ledverlichting aan felle witte lampen? Dat kan, maar er zijn nog heel veel andere opties. Het voordeel van LED is de ruime keuze in kleurtemperaturen, armaturen, dimbaarheid en IP-klasses. LED Lighting Zeeland adviseert altijd een oplossing die past bij de ruimte en de situatie.

ledverlichting magazijn

Lichtadvies

Bij bedrijfshallen, loodsen en magazijnen wordt er vaak gekozen voor LED-panelen, tubes, tri-proof of lijnverlichting of een combinatie daarvan. Ook kunnen er spots worden ingezet om specifieke plaatsen beter te belichten. Hoe dit er voor jouw bedrijfshal uit zou kunnen zien, komt terug in een lichtplan. Wil je hier meer over weten, neem dan contact met ons op of vraag direct lichtadvies aan!

Lichtadvies aanvragen