Ledverlichting voor showrooms

De showroom is dé plek om de eerste goede indruk te maken. De sfeer is allesbepalend en de verlichting speelt hierin een grote rol. Wij helpen ondernemers bij het kiezen en installeren van de beste ledverlichting voor hun showroom. Van autoshowroom tot keukenzaak.

Duurzaam en sfeervol

Heeft u nog geen LED? Dan zult u met de overstap naar LED een aanzienlijke besparing gaan merken op de zakelijke energierekening. Dit kan oplopen tot wel 70%. Daarnaast is ledverlichting milieuvriendelijker dan andere soorten verlichting en het heeft een lange levensduur.

De juiste zaken belichten

Natuurlijk wilt u uw producten zo goed mogelijk belichten en een aangename sfeer creëren. De mogelijkheden met LED zijn eindeloos. We denken graag met u mee over de beste soorten lampen, de positionering van de lampen en de meest geschikte kleurentemperatuur. Voor showrooms is warm wit licht tot neutraal wit licht aanbevolen. Dit heeft een kleurentemperatuur van 3000 – 4000K. Dit kunnen we doen met diverse inbouw- en/of opbouwarmaturen in de stijl die bij u past. In showrooms wordt vaak gewerkt met LED-panelen, railspots en rail lines in het wit of het zwart.

LED Lighting Zeeland is uw partner in ledverlichting

Wij zijn merkonafhankelijk en kunnen daarom belangeloos de beste verlichting adviseren en installeren. Wij kopen direct in bij de leveranciers en dat scheelt u in de kosten.

Benieuwd hoe een lichtplan voor uw showroom eruit zou zien? Vraag vrijblijvend lichtadvies aan!

Lichtadvies aanvragen