Ledverlichting voor parkeergarages

Het verlichten van donkere parkeergarages is essentieel voor de verkeersveiligheid en een goede doorstroming. Een donkere parkeergarage voelt niet aangenaam aan en kan ongelukken veroorzaken. Verlichting kan niet ontbreken voor een goede zichtbaarheid en een veilige omgeving, en ledverlichting is daarvoor de beste oplossing. LED biedt de meeste mogelijkheden is bovendien het meest duurzaam.

Veel verschillende soorten verlichting in parkeergarages

Het zal misschien niet direct opvallen, maar er zijn veel verschillende soorten lampen in een parkeergarage. Denk aan de stoplichten, lampen om de bewegwijzering te laten opvallen, lampen bij zebrapaden, aan pilaren en aan het plafond, soms zelfs verlichting die aangeeft of een parkeerplaats bezet of beschikbaar is, verlichting bij de parkeerautomaat en in het trappenhuis, en natuurlijk ook noodverlichting. Al deze lampen zijn er om ervoor te zorgen dat de parkeergarage zo veilig mogelijk is.

ledverlichting in een parkeergarage

Wij maken graag gebruik van Tri-Proof. Dit LED-armatuur is een geschikte optie om traditionele fluorescerende lampen te vervangen. Tri-Proof is weerbestendig en stootvast en kan ook een stoffige omgeving goed aan. Ook belangrijk is dat de armaturen van Tri-Proof eenvoudig zijn te installeren en weinig onderhoud vergen. Een andere optie voor ledverlichting in een parkeergarage is lijnverlichting. Lijnverlichting geeft heel egaal licht zodat automobilisten niet verblind worden. Het modulaire systeem kan worden aangevuld met slimme technologie├źn, bijvoorbeeld Wi-Fi access points, beveiligingscamera’s en bewegingssensoren. Deze intelligente ledverlichting voor een parkeergarage is bovendien standaard voorzien van een noodverlichtingsfunctie en heeft een lange levensduur.

Benieuwd naar de mogelijkheden van LED voor jouw parkeergarage?

Ledverlichting is er in allerlei soorten en maten. Van ledpanelen tot lijnverlichting en van tri-proof tot high-bay, uitvoerbaar in verschillende kleuren en mogelijkheden zoals beweegsensors en dimbaarheid. Klinkt misschien ingewikkeld, maar hier kan ik je bij helpen. Het is mijn werk om te adviseren welke armaturen en ledverlichting het beste zijn voor jouw situatie. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie!

Lichtadvies aanvragen