Het juiste licht in iedere situatie

Wij helpen zakelijke klanten met lichtadvies op maat en de juiste LED verlichting voor iedere situatie. Zo helpen we klanten om energie te besparen en om een aangename werk- en recreatieomgeving te creëren.

Waarmee kunnen we u helpen?

Zakelijk led: kies voor professionele verlichting

Aan zakelijke verlichting worden vaak hogere eisen gesteld dan aan particuliere verlichting. In een onderneming, in de haven of op een sportveld moet immers gepresteerd worden. Daarvoor is het nodig dat alle medewerkers of sporters zich optimaal kunnen concentreren bij allerlei weersomstandigheden. Door regenachtig weer kan het bijvoorbeeld al snel te donker worden. Bovendien trainen sporters ook in het donker en zijn er bedrijven die dag en nacht doorgaan. Om fouten en zelfs ongevallen te vermijden is er veel en goed licht nodig. Niet verwonderlijk dus dat er een aparte markt voor zakelijke verlichting bestaat. LED Lighting Zeeland is gespecialiseerd in zakelijk led licht. Wij verzorgen sinds 2017 de verlichting voor onder andere kantoren, gebouwen, objecten, straten, gevels, havens, fabrieken en sportvelden.

Duurzame zakelijke verlichting: voordelig en milieuvriendelijk

Een sportveld, haven of parkeerplaats verlichten vraagt veel energie. Daarom is het als ondernemer extra interessant om kennis te maken met ons aanbod aan led verlichting zakelijk. Led lampen zijn namelijk zeer zuinig. Heeft u nu nog conventionele verlichting? Dan kunt u met led licht tot 70 procent aan energie besparen ten opzichte van wat u nu verbruikt. Zo voegt u niet alleen een mooie duurzame factor toe aan uw onderneming of sportvereniging, maar ook een lagere energierekening. Om het optimale uit uw led verlichting voor zakelijk gebruik te halen, is het van belang dat u voor de juiste opties kiest. Over wat de beste keuze is, geven wij u graag advies!

Profiteer van onze scherpe prijzen

LED Lighting Zeeland heeft een ruim en gevarieerd assortiment met armaturen voor zakelijk led licht. Bovendien werken wij merkonafhankelijk. Daardoor hebben wij de beste producten in ons aanbod en kunnen wij u bovendien belangeloos advies geven. U krijgt daardoor echt de juiste led verlichting die u nodig heeft. Bovendien kunnen wij scherpe prijzen hanteren, doordat wij ons assortiment rechtstreeks van de producent ontvangen.

Zakelijk led: ontdek ons royaal assortiment

In ons veelzijdige aanbod vindt u onder andere verschillende straatlampen voor bijvoorbeeld het verlichten van parkeerterreinen. Ook voor kantoorruimtes kunnen wij de juiste led lampen bieden met onder andere hoogwaardige panel lights. Heeft u verlichting nodig voor een sportveld of tennisbaan? Dan zijn onze flood lights de juiste oplossing. Vergeet ook niet dat in een fabriek of kantoor de stroom kan uitvallen. Een noodverlichting is dan noodzakelijk om toch in het pand de uitgang te vinden.

LED Lighting Zeeland: uw partner bij zakelijke ledverlichting

Zoals u ziet, kunnen wij u bij led verlichting voor zakelijk gebruik op alle fronten helpen. Wilt u meer ontdekken over onze ruime ervaring? Kijk dan eens bij onze projecten die we hebben uitgevoerd. Of neem direct contact met ons op. Wij informeren u graag over onze werkwijze en de mogelijkheden van duurzame zakelijke verlichting voor uw vereniging, organisatie of onderneming!

Informatie aanvragen