Perfectioneer uw zakelijk ledlicht met een lichtplan

Verlichting is één van de belangrijkste sfeermakers van een interieur of exterieur. Daarnaast is licht ook belangrijk voor de productiviteit van uw onderneming. Misschien bent u een restauranteigenaar en wilt u dat uw klanten dineren bij een zacht licht, terwijl het keukenpersoneel efficiënt en veilig in een helder verlichte keuken werkt. Een dergelijke situatie vraagt om een verlichting plan. Led Lighting Zeeland beheerst alle facetten van zakelijke ledverlichting en helpt u graag aan de juiste duurzame verlichting. Dit kunnen wij verzorgen in alle ruimtes in en om uw winkel, fabriek, sportvereniging of een andersoortige onderneming.

Pak uw verlichting professioneel aan met een lichtplan

Wanneer u de verlichting in uw bedrijf wilt verbeteren of vernieuwen dan is het een goed idee om een lichtplan te laten maken. Een dergelijk plan kan voor heel uw onderneming ontworpen worden, maar ook voor een deel daarvan. Misschien wilt u enkel een lichtplan opstellen voor uw fabriekshal of de ontvangstruimte van uw hotel. Of wilt u liever een plan voor de verlichting van uw complete bedrijf? Dat is dan geen probleem, want ook dat verzorgt Led Lighting Zeeland goed en snel. Wanneer wij een lichtplan maken dan creëren wij een plattegrond met daarin de verlichtingsarmaturen. Hierdoor ziet u direct wat de posities van de lampen zijn. Verder geven wij bij elke verlichtingsplek aan welke armatuur we gebruiken. Zo krijgt u een helder overzicht hoe een ruimte of een heel gebouw verlicht kan worden. Een dergelijk verlichtingsplan maken kan het beste in 3D worden uitgevoerd. Dat geeft namelijk een goed beeld hoe de uiteindelijke verlichting er werkelijk uit zal zien.

Aandachtspunten van een verlichting plan

Bij een lichtplan maken komt veel kijken. Een van de eerste dingen waar u op moet letten is de functie. Is de verlichting bijvoorbeeld bedoeld voor functioneel gebruik of gaat het juist om de sfeer? Verder wegen de kosten ook mee. Wist u dat u met duurzame ledverlichting 70 procent energie bespaart op conventionele verlichting? LedLighting Zeeland werkt met energiebesparende ledarmaturen en heeft daarvan een ruim en gevarieerd assortiment. Hierdoor kunt u met een nieuw lichtplan direct zorgen voor minder kosten in de toekomst. Behalve de juiste verlichting en kostenbesparing speelt ook veiligheid een rol. Wordt er in uw organisatie met ontplofbare stoffen gewerkt? Dan kunnen wij een verlichtingsplan maken waarin explosievrije lampen zijn opgenomen.

Het perfecte lichtplan laten maken door Led Lighting Zeeland

Een lichtplan opstellen vereist vakkundigheid. U kunt daarom het beste uw verlichtingsplan laten maken door een betrouwbare en ervaren partner. Led Lighting Zeeland heeft allerlei soorten ondernemingen voorzien van zakelijke verlichting. U vindt ons werk onder andere in winkels, magazijnen en havens. Bovendien ontvangen wij de armaturen rechtstreeks van de producent waardoor wij scherpe prijzen kunnen hanteren.

Wilt u dus een professioneel plan voor verlichting met hoogwaardige armaturen en met zo laag mogelijke kosten? Neem dan eenvoudig contact op met Led Lighting Zeeland. Behalve voor een verlichtingsplan laten maken, kunt u bij ons ook terecht voor advies.

Benieuwd naar alle producten van LedLighting Zeeland?

Bekijk zie hier.