Led verlichting in de parkeergarage: ontdek verschillende duurzame opties

De verlichting van een parkeergarage vraagt om een uitgekiende strategie. Er moet immers een goede zichtbaarheid en een veilige omgeving gecreƫerd worden. Bovendien zijn energiebesparing, een eenvoudige installatie en duurzaamheid belangrijke factoren voor licht op de parkeerplaats. LED Lighting Zeeland biedt u diverse volledige oplossingen om een parking binnen of buiten te verlichten.

Kies voor ledlampen voor de verlichting van uw parkeergarage

Ledverlichting is de laatste tijd sterk in opmars. Niet verwonderlijk want met ledlampen kunt u tot 70 procent besparen op uw huidige energierekening. Bovendien zijn er allerlei soorten ledlampen verkrijgbaar waardoor er ook de ideale led verlichting voor een parkeergarage beschikbaar is. Als ledspecialist voor de zakelijke markt kan LED Lighting Zeeland u adviseren en helpen met de juiste lampen voor uw parkeerplaats. Ook interessant om te weten is dat we merkonafhankelijk werken. Daardoor kunnen wij u echt de beste producten bieden.

Tri-Proof: een krachtpatser voor de verlichting van een parking

Een goede verlichting van een parkeerplaats kan buiten optimaal geregeld worden met straatverlichting. In een parkeergarage moet er echter aan een heel andere soorten lampen gedacht worden. Wij maken in dat geval graag gebruik van Tri-Proof. Dit led-armatuur is een geschikte optie om traditionele fluorescerende lampen te vervangen. Tri-Proof is weerbestendig en kan ook een stoffige omgeving goed aan. Verder kunt u rekenen op een hoge stootvastheid. Ook belangrijk is dat de armaturen van Tri-Proof eenvoudig zijn te installeren en weinig onderhoud vergen.

Lijnverlichting: mooi egaal licht met slimme toepassingen

Een andere optie voor led verlichting in een parkeergarage is lijnverlichting. Hiermee bereikt u namelijk een hoge gelijkmatigheid van licht, waardoor automobilisten niet verblind worden. Behalve een egaal lichtbeeld heeft lijnverlichting nog meer mooie eigenschappen. Zo bestaat het uit een modulair systeem dat eenvoudig met andere technologie kan worden aangevuld. Denkt u hierbij aan bijvoorbeeld wifi acces points, beveiligingscamera’s en bewegingssensoren. Deze intelligente led verlichting voor een parkeergarage is bovendien standaard voorzien van een noodverlichtingsfunctie en heeft een lange levensduur.

Geef uw hele organisatie duurzaam licht

Met het vervangen van de traditionele armaturen in uw parkeergarage door led verlichting zet u een duurzame stap. Misschien wilt u daarom ook andere delen van uw onderneming van ledlicht voorzien? Hiervoor bent u bij Led Lighting Zeeland aan het het goede adres. Zo kunnen wij ook ledverlichting realiseren in magazijnen, werkplaatsen, winkels, havens, kantoren en sportverenigingen. Bovendien verzorgen wij de installatie van ATEX-armaturen die geschikt zijn voor de afdelingen waarvoor explosiebeveiliging is vereist.

Heeft u vragen over verlichting voor uw parkeergarage? Of wilt u meer weten over zakelijke ledverlichting in het algemeen? Neem dan contact met ons op door te bellen, te mailen of door eenvoudig het webformulier in te vullen. LED Lighting Zeeland helpt u graag met het bereiken van een duurzame ledverlichting voor uw onderneming.

Benieuwd naar alle producten van LedLighting Zeeland?

Bekijk zie hier.